w2vh2ahesitant

w2vh2ahesitant

Faculty
0113 114 2000 0113 114 2*** show

Employer Description

Als je pool speelt, du.mypokersecret.com moet je competent zijn in de regels van de pool. Als je kookt, moet je competent zijn in eten en koken. Wat je ook doet, je moet er tenminste wat competent over zijn. Als je een spel speelt waar er een winnaar en een verliezer is, dan moet je competent zijn in de regels van het spel. Er is vaardigheid, maar niet op de manier die veel mensen denken. Als je bijvoorbeeld poker speelt, moet je competent zijn in het spel.

Door op de rivier te bluffen, kunnen we onze kansen verbeteren van 1 in 20 naar 1 in 3. Wat we geluk noemen, is eigenlijk slechts een deel van het hele beeld. Het lijkt misschien alsof we onze kansen op het winnen van een hand niet echt kunnen veranderen, maar we kunnen. Dit kan te wijten zijn aan een aantal dingen zoals slecht lezen, gebrek aan informatie, en onze tegenstander roept onze inzet met een goede hand. Het probleem is dat we meestal niet kunnen zeggen of we bluffen of niet.

Zelfs als de persoon die bleef een geweldige hand heeft, verbeteren onze kansen nog steeds omdat we nu de mogelijkheid hebben om ze te bluffen en ze te dwingen om te vallen. Dit betekent dat ze ervoor kiezen om te blijven wedden met bepaalde handen na het verliezen en worden geroepen wanneer ze een draw hebben, of soms een grote set plus een grote draai. Ook wanneer ik “standaardlijn”, “standaard inzet” of een soort “lijn” verklaring maak, bedoel ik specifiek een impliciete fold in poker door handen te spelen voor geld.

Bijvoorbeeld, veel spelers zeggen dat ze het kunnen spelen als een draw. Aangezien de pot 3BB is, noemen we het een 3×1 BB raise, of 3 Big Blinds voor 1 Big Blind, op een 50-100% gevouwen lijn. De meeste mensen zullen die handen niet vouwen, maar ze zullen J88 in plaats daarvan vouwen. Stel bijvoorbeeld dat er 100.000 chips op de tafel staan en je 100.000 chips verhoogt tot 300.000 chips. Sommige mensen zullen handen vellen zoals AK10, KJ10, AJ10 en zo verder.

Aangezien je J88 vouwt, moet je een reeks handen vullen om je lijn te vullen zonder te veel te missen, maar in het algemeen zal je waarschijnlijk wat kleine paar/kleine rechte (zeg, AQ naar AJ8 enzovoort) handen vellen. Kortom, veel van wat we beschouwen als geluk is eigenlijk vaardigheid in vermomming. Een groot deel van wat we als geluk beschouwen, is echt vaardigheid.